Feriehus er en enormt populær boform i Danmark og særlig rundt pittoreske Ebeltoft
Feriehus er populært. Foto: Arne Bramsen / Shutterstock.com
 

Få gode tips til leie av feriehus i Ebeltoft

Ebeltoft er populært!

Heldigvis er det ikke bare nordmenn som elsker Ebeltoft i sommermodus. Danskene gjør også det, så tilbudet av feriehus er stort rundt Ebeltoft. Og det finnes noen perler midt i byen også!

Ebeltofts feriehus kommer i alle prisklasser. Ved strendene rundt om Ebeltoft er husene stort sett nye, med god standard og relativt moderat pris. I selve byen kan feriehusene deles opp i "litt eldre og slitte" og "nye supermoderne". De førstnevnte er gjerne billige, mens sistnevnte fort koster en god del.

 

Bestill feriehus på Danmarkstur.no

 

Feriehusprisene svinger med sesongen i Ebeltoft

I et så populært område som Ebeltoft svinger prisene mye med sesong, så det kan lønne seg å sjekke flere perioder før dere spikrer når sommerferien skal holdes. Det lønner seg også å være tidlig ute med å bestille, for perlene blir fort leid ut - særlig i høysesongen kan det være vanskelig å finne feriehus med ideell plassering og pris i Ebeltoft.

 

Gå gjennom en seriøs utleier

Vi anbefaler på det sterkeste at dere leier feriehuset gjennom en profesjonell utleier. Dersom det oppstår noen problemer under oppholdet er det enklere og tryggere å forholde seg til en profesjonell aktør enn private utleiere. Dere stiller også langt sterkere når det kommer til forbrukerrettigheter.

 

Les kontrakten

Gå alltid gjennom kontrakten for å se om alle opplysninger stemmer. Kontrakten bestemmer også dine rettigheter og plikter i forhold til utleier, så bruk de 5 minuttene det tar å lese igjennom kontrakten.

 

Feriehus er en praktisk boform hvor familien selv kan styre alle tider

Praktisk boform hvor familien selv kan styre alle ferierutinene. Foto: Philip Lange / Shutterstock.com

 

Forskuddsbetaling / depositum

Unngå så langt det er mulig å betale forskuddsleie, og spesielt ikke større summer... Depositum er det ingen vei utenom, men også der kan det være greit å ikke betale inn alt for mye. Sjekk også i hvilke tilfeller utleier får disposisjonsrett over depositumet.

 

Sjekk feriehuset ved ankomst

Gå alltid gjennom feriehuset den første dagen og se om "alt er på stell". Hvis det er noe å klage på bør dere gjøre det så tidlig som mulig, slik at utleier kan rekke å utbedre det dere er misfornøyd med.