Det er mange hotell i Ebeltoft - med stort sprang i standard og pris
 

Flere av Ebeltofts populære hotell ligger sentralt i byen eller ved den lange sandstranden. Stort utvalg som spenner fra et enkelt motell til det populære strandhotellet.

Hotel Ebeltoft Strand

På Hotel Ebeltoft Strand bor dere med alle Ebeltofts oppelvelser så og si rett utenfor døra. Nærmeste naboer er Fregatten Jylland og Glasmuseet, og den sjarmerende gågaten er kun en spasertur unna. Rett utenfor døren er det en lang, fin, barnevennlig sandstrand.

 

Hotellet har to restauranter, Brasserie ES og Gourmet ES, som serverer dansk og internasjonal mat.

Hotel Ebeltoft Strand har rom i en rekke kategorier og prisklasser - felles for alle er blant annet flatskjerm og trådløs internettforbindelse.

 

Hotel Hvide Hus

Utsikt over Ebeltoft Vig er fellesnevneren for de 40 rommene på Hotel Hvide Hus. Hotellets gjester kan benytte fasilitetene på Hotel Ebeltoft Strand som ligger ett stenkast unna.

 

Ebeltoft Park Hotel

Familiedrevet hotell rett utenfor sentrum av Ebeltoft. Hotellet ligger rett ved en fin barnevennlig sandstrand.

Kjøkkenet på Ebeltoft Park Hotel's restaurant byr på en meny med dansk mat som basis, ispedd internasjonale retter. Det er 71 rom på hotellet, alle med trådløs internettforbindelse.

 

Feriehus i Ebeltoft

Dersom dere planlegger et lengre opphold kan et feriehus være tingen. I Ebeltoft og området rundt får man en rekke fine feriehus som ligger perfekt til ved stranden. Les mer Feriehus i Ebeltoft